Selecteer Pagina

ADYA & Fadim- “Funiculi Funicula”

ADYA & Fadim-  “Funiculi Funicula”
Advertentie

Gaat ADYA & Fadim Met “Funiculi Funicula” ook een grote hit worden in Nederland???
De track komt uit het album ADYA & FADIM en wordt plots van alle kanten internationaal opgepikt …… Gaat Nederland dit ook omarmen?
Adriaan Van Landschoot is een Belgische zakenman die sinds begin jaren zeventig actief is in de textielindustrie, maar bij het grote publiek in België bekend werd als oprichter van Radio Atlantis.
Hij was ook Producer en manager van artiesten als Petra de Steur, Good Shape en Dream Express Het Adrivalan Orchestra, het koor Fine Fleur (van Night of the proms)
en het project ADYA Classic hebben ook succes in het buitenland en ADYA is in Nederland steeds bekender aan het worden
. Na het succes van het album “ADYA stelt voor Fadim” wat vele weken in de TOP 10 van de Internationale albumcharts stond, won Fadim tijdens het Gala van de Vlaamse Muziek de trofee van Beste Doorbraak. Toen de verkoopsucces van Fadim een feit bleek werd er gestart met de opnames van een opvolger. Het nieuwe album “ADYA & Fadim” is nu klaar, met maar liefst 20 tracks + één bonus!
De rode draad van dit albumis een selectie uit alle mogelijke muziekstijlen, tot in de puntjes uitgewerkt en geproduceerd door ADYA, muzikaal akoestisch ingespeeld door het ADYA Classic Orchestra
wat garant staat voor de beste muzikanten geselecteerd uit een 15 tal verscheidene landen!
Dat Fadim de perfecte vertolker is voor deze grote variëteit Nederlandstalige songs is ondertussen algemeen bekend.
Wij zijn er van overtuigd dat het album “ADYA & Fadim” een nog groter verkoopsucces wordt dan “ADYA Stelt Voor : Fadim”

Dank aan Willem de Bie