Selecteer Pagina

Leroy Krielen – Ik wil bij jou zijn

Leroy Krielen – Ik wil bij jou zijn
Advertentie

Leroy Krielen (1995) uit Zevenbergen heeft al een aantal leuke successen op zijn naam staan. Titels zoals;
“Zij is te mooi voor mij”, “Op een terrasje” en “Bekijk het maar” scoorden veel streams en views en hebben de sympathieke zanger al aardig wat bekendheid opgeleverd. Zijn nieuwste single “Ik wil bij jou zijn” is een
heerlijk uptempo nummer met veel disco invloeden uit de 70’s. De tekst kwam voor het grootste gedeelte van Leroy zelf en samen met producer André Kooiman, met wie hij inmiddels al een jaren samenwerkt, heeft het nummer een lekker commerciële saus gekregen.

Het nummer is getiteld; “Ik wil bij jou zijn” en heeft een vette discobeat met zwoele sax solo’s en lekkere
funky gitaartjes. “Ik hou van die oude disco sound en die hebben we in deze plaat gecombineerd met nieuwe invloeden” zegt Leroy trots over zijn nieuwste single.
De single is vanaf Augustus 2021 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Ook zal vanaf dan een videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt wederom gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Met deze verrassende nieuwe sound laat Leroy Krielen horen dat de oude disco nog lang niet uitgestorven is! Met deze plaat zal hij ongetwijfeld een groot publiek aanspreken en veel mensen gaan plezieren!

Met dank aan: PLUGplugging