Selecteer Pagina

Roy Lanjouw – Voel je vrij

Roy Lanjouw – Voel je vrij
Advertentie

Roy Lanjouw uit Enschede wil graag iets vertellen over de single β€œVoel je vrij” 

Ik zelf vindt dit nummer lekker vrolijk met zomers klanken, en kwam eigenlijk bij dit nummer toen ik bij Tim Hemme in de studiozat. Tim liet wat demo’s horen en ook die van β€œVoel je vrij” en vondt het lekker klinken, toen kwam hij met deze tekst erbij en de tekst vondt ik gelijk bij me passen en zei tegen Tim dit wordt mijn nieuwe single, en zie hier het resultaat.Β 

Wie is Roy Lanjouw, ik ben 40 jaar en kom uit Enschede. Ik ben samenwonend met mijn vriendin Chamara, samen hebben wij ook 1 hobby en dat is draaien op het internetΒ 

Ik ben met zingen begonnen omdat, mijn echte vader heeft gezegd dat ik met zingen door moest gaan en dat heb ik opgevolgd. Ik ben inmiddels al heel wat jaren bezig met zingen, ik heb ook 3 eigen nummers β€œik dans met jou” β€œvriendschap” en nu dan β€œVoel je vrij” en we gaan verder kijken wat de toekomst mij brengt qua zingen en nieuwe singles.Β 

Met dank aan: Willem de Bie