Selecteer Pagina

Lorenzo Nieuwenhuysen – Dankbaar

Lorenzo Nieuwenhuysen – Dankbaar
Advertentie

Nieuwe single Lorenzo Nieuwenhuysen – Dankbaar
De kleine maar oh zo ‘grote held’ uit Leiden, waar bijna iedereen hem inmiddels wel kent.
Maar niet alleen in Leiden kennen ze Lorenzo, inmiddels lijkt het erop dat de jonge zanger langzamerhand heel Nederland aan het veroveren is.
Lorenzo is een opvallende verschijning, vol met tatoeages waar je niet omheen kan.
Momenteel is hij heel hard aan het werk om zijn grote wens uit te laten komen en de top te bereiken en is hier vastberaden in.

Op jonge leeftijd begon Lorenzo zijn zang talent te ontwikkelen en dat bleef niet onopgemerkt. Gaandeweg de tijd begon Lorenzo met kleine optredens in cafés en ging hij mee doen aan talentenjachten.
Ook hier werd zijn talent erkent en de juryleden van de talentenjachten deelden de mening dat Lorenzo een ‘hele grote artiest’ zou kunnen worden.
Dit gaf Lorenzo steeds meer vertrouwen in het bereiken van zijn doel. Na het winnen van verschillende talentenjachten mocht hij gaan optreden op festivals en evenementen.
Zijn bekendheid in de regio Leiden werd steeds groter en kwam hij korte tijd later in gesprek met de eigenaar van een management & boekingsbureau en er volgde een samenwerking.
Door deze samenwerking kreeg Lorenzo steeds meer optredens en zijn bekendheid groeide in de regio. Lorenzo trad veel op in de omgeving van Leiden maar wilde graag meer bekendheid genereren buiten de regio. Amsterdam was de eerste stap en het duurde niet lang voor Lorenzo om ook hier de mensen te enthousiasmeren met zijn optredens en begon hij met regelmaat op te treden bij de diverse bekende Amsterdamse feestcafés.  Eind 2014 deed Lorenzo mee aan het programma “Bloed, Zweet & Tranen”, dit programma werd in 2015 uitgezonden.
Inmiddels is Lorenzo veelvuldig te zien op diverse podia in heel Nederland waar hij er keer op keer een feest van maakt.
Anno 2019 heeft Lorenzo alweer 6 singles op zijn naam staan: Altijd Morgen, Kom met me dansen, Jij zit in mijn hart, Kus me nog een keer , Hey en De reden dat ik leef.
De single De reden dat ik leef kwam uit in maart 2019. Lorenzo koos voor een mooie ballad na twee succesvolle uptempo nummers.
Ook met een mooie ballad bereikt Lorenzo de playlisten en heeft hij wederom succes.
Op zijn zoektocht naar een opvolger komt het nummer Bamboleo van de Gipsy Kings (1987) op zijn pad en kiest hij toch weer voor een uptempo nummer.
Samen met het succesvolle producersteam van Sonic Solutions en tekstschrijver Harry Gerritsen, die voor deze single de Nederlandse tekst schreef,
brengt hij in oktober 2019 het nummer Bamboleo in de vertaling Heel mijn leven uit.
De single ‘Dankbaar’ die deze week uitkomt is wederom geschreven door Harry Gerritsen en geproduceerd door Sonic Solutions. Het nummer is een cover van Il Divo’s grote hit ‘Mama’.
Harry werd geïnspireerd door dit nummer omdat hij onlangs zijn moeder is verloren en Lorenzo door omstandigheden zijn moeder niet meer ziet maar haar erg mist.
Lorenzo zegt hierover: “Harry en ik voelde elkaar met dit prachtige nummer heel goed aan. Het nummer gaat over echte liefde tussen moeder en kind en je altijd je ouders dankbaar moet zijn.
Bij mij is dit allemaal anders gelopen maar met dit nummer wil ik een ode brengen aan alle moeders”.
Dank aan Ilske Helleman