Selecteer Pagina

Barbara Swinkels – Kleine Zwerver

Barbara Swinkels – Kleine Zwerver
Advertentie

Kleine Zwerver nieuwe single vanBarbara Swinkels
Barbara Swinkels timmert hard aan de weg en dat gaat haar goed af.
Na eind vorig jaar haar nummer ‘Als jou liefste’ te hebben uitgebracht verschijnt er nu alweer haar tweede nummer ‘Kleine Zwerver’,
en we zijn er nog lang niet vertelt ze ons want dit jaar komen er waarschijnlijk nog twee of drie nummers uit.
We kunnen onder andere een echte leuke zomer hit verwachten en eind van het jaar een prachtig kerstnummer.
De moeder van drie kinderen is er dagelijks mee bezig om haar carrière hoe dan ook naar een hoger level te brengen, ik wil het, ik kan het en ik doe het vertelt ze ons.
Vastberaden als ze is gaat ze door weer en wind naar zangles en rijdt ze vrolijk een aantal keer per maand naar iDream Pictures van Appie Hofstede in Nunspeet om daar te werken aan haar nummers en carrière. Appie is het beste wat mij is overkomen, wat een geluk dat ik hem bent tegengekomen want zonder hem had ik nooit zulke mooie dingen gehad.
Hij is heel erg streng en wijst mij op al mijn fouten en stopt er gewoon mee als ik het niet goed doet. Eerst dacht ik van wat krijgen we nou want dat was ik niet gewend ha ha.
Want bij een andere studio was het na een keer inzingen goed, wat natuurlijk nooit goed kon zijn.
Maar ik weet nog wel dat ik bij Appie voor het eerst een stukje ingezongen had, daarna liet hij het horen en toen schrok ik me echt te pletter van hoe het klonk. Ik zei, ohhhh dat ben ik toch niet? Ha ha!
Dat was voor mij de bevestiging dat ik goed zat bij hem, en ik hoop dat we samen nog heel veel mooie dingen gaan maken, van mij komt hij niet meer af!
En de clip, ja die is erg mooi geworden vind ik zelf, ik krijg er zelf kippenvel van, dus dan is het goed.
Maar dat kan je ook wel aan Appie overlaten want inmiddels staan er ook voor andere collega’s hele mooie clips op zijn kanaal die hij gemaakt heeft.
We gaan nu gewoon gas geven en we gaan gewoon door totdat ik ben waar ik wil zijn en dat zijn de grotere podiums, dat lijk mij heel erg leuk om te doen.
Ook zou ik nog wel eens een mooi duet willen zingen met een heel bekende zanger, dat lijkt mij erg leuk, dus wie weet?
Maar voor nu gaan we eerst genieten van de Kleine Zwerver waar mijn kleine neefje Gradje in de videoclip een hoofdrol speelt als zwervertje, wat hij trouwens perfect doet!
Dank aan Geert Hakze

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *