Selecteer pagina

Mandy Storm – Run

Mandy Storm – Run
Advertentie

De 35-jarige Mandy Storm is zolang ze zich kan herinneren al met muziek bezig. Op de basisschool sloeg zij geen talentenjacht of musical over en wilde ze graag in de spotlights staan. Muziek was op de middelbare school ook een belangrijk ding, haar eindexamen in muziek heeft zij afgerond met een 9.

Ervaring in het zingen mocht zij opdoen met gastoptredens bij o.a. J&J two men Company. Zij heeft een aantal zanglessen gevolgd bij Marion van Iwaarden. Solo werkt zij aan haar eigen muziek en teksten.
Zo’n 7 jaar geleden is Mandy Storm gestart met het schrijven van eigen songteksten. Na het schrijven van een songtekst pakt ze haar ukelele erbij om een melodie te maken. Haar hoofd loopt om van de creatieve ideeën. Al haar songteksten zijn gebaseerd op gebeurtenissen uit haar eigen leven. Je zou kunnen zeggen dat Mandy je een kijkje laat nemen in haar dagboek. Dit geldt ook voor haar derde single Run. Het lied gaat erover om de kracht in jezelf te vinden om uit een donkere periode van je leven te komen, ‘Never Give Up’ oftewel geef nooit op is haar motto! Met dit lied wil zij haar verhaal vertellen en mensen die het moeilijk hebben aanmoedigen om naar je innerlijke stem te luisteren en te weten dat er na slechte tijden goede tijden zullen komen.

Mandy houd erg van muziek uit de jaren ‘50, ‘60 en ’70. Dit is dan ook terug te horen in haar muziek. Mandy houd ervan om sounds van vroeger te verwerken in nieuwe muziek. Zij hoopt uiteraard dat de mensen haar derde single met veel plezier zullen beluisteren. 1 ding is zeker, voorlopig heeft zij nog genoeg ideeën en zal ‘Run’ zeker niet haar laatste song zijn.

Met dank aan: Geert Hakze

Over de auteur