Selecteer Pagina

Marco Kraats & Wimmie Bouma – De ring die jij draagt 2.0

Marco Kraats & Wimmie Bouma – De ring die jij draagt 2.0
Advertentie

Wimmie Bouma is in het oorden en oosten van het land al jaren geen onbekende meer, zeker zijn hit ”De ring die jij draagt;; is met meer dan 6 miljoen streams een echte hit bij onder anderen de piraten liefhebbers.

Feestzanger Marco Kraats heeft naast zijn vele uptempo feestliedjes de laatste jaren ook meer volksere nummers opgenomen, waaronder samen met Dirk Meeldijk: ”Vier zomers lang” en één van de hits van de laatste maanden: ”Ik hou van het leven”.

‘”De Ring” is de laatste jaren ook bij Marco en zijn producer DJ Maurice niet onopgemerkt gebleven en toen de paden van de artiesten zich kruisten was er maar één kopje koffie nodig om tot deze samenwerking te komen. Hopelijk wordt het liedje door deze nieuwe versie bij een nóg groter en landelijk publiek bekend en komt het ook vaker in de cafés en feesttenten voorbij. Dan zullen uiteindelijk ook meer mensen de mooie originele versie gaan waarderen!

De video is opgenomen in de regio van Zwolle waar Wimmie vandaan komt, zo is er onder anderen in Elburg en het leuke Giethoorm gefilmd waar menig toerist al uit z’n dak ging op de single.