Selecteer Pagina

Mark Matters – Door jou

Mark Matters – Door jou
Advertentie

Biografie:
Mark Machielse, alias Mark Matters, een 41-jarige, getrouwde, vader van 2 kinderen en woonachtig in de prachtige Achterhoek. In het dagelijks leven is Mark werkzaam als bouwkundig schade-expert en rijdt hij hiervoor dagelijks het hele land door.

Mark werd in 1982 geboren in Bergen op Zoom en groeide op in volksbuurt Fort Zeekant. Als jonge jongen zeer actief, avontuurlijk ingesteld en altijd buiten te vinden. Zijn echte passie voor muziek ontstond op 8 jarige leeftijd toen de buurman op het binnenspeelpleintje met een open slaapkamerraam elke week de nieuwste top 40 hits afspeelde. Dit dermate luid dat het gehele plein kon meegenieten. Sindsdien ging er voor Mark geen dag meer voorbij zonder muziek.

In groep 8 van de basisschool heeft Mark tijdens een kerstconcert een solo stuk ten gehore gebracht. Dit werd door zijn ouders en omgeving als zeer enthousiast ontvangen. Hierna in de puberteit en de middelbare schoolperiode heeft Mark het zingen links laten liggen. Zijn interesses gingen meer uit naar de meiden, brommers en het uitgaan.

Zo’n drie jaar geleden op een verjaardagsfeestje bij vrienden in Didam, werd Mark echter geïnspireerd door gitaarmuziek dat Live werd gespeeld door één van zijn vrienden. Mark zong vervolgens wat mee met de muziek en zijn vrienden werden dermate enthousiast van zijn stemgeluid dat Mark op hun advies de stap zette om maar eens zangles te gaan nemen.

Mark heeft zich vanaf dat moment door ontwikkelt van beginnend naar professioneel zanger. Naast deze ontwikkeling heeft Mark ook ervaring opgedaan als medetekstschrijver van zijn eerste blues track ‘Black Cat’.

Door Jou!
Door jou is een heerlijke meezinger over de liefde, hetgeen een ieder wel aanspreekt die de liefde van zijn of haar leven heeft gevonden. Deze track is volledig gecomponeerd en geschreven door Michel Wijninga. In de loop van 2024 volgen er meer tracks.

Mark is een vastberaden, gedreven, positief ingestelde zanger uit de Achterhoek, die met veel passie zijn muziek en dit graag wilt delen met het grote publiek!
Mark is zeer ambitieus en volgens velen getalenteerd om zijn zangkwaliteiten ten gehore te brengen.

Zo staat Mark eind 2024 samen met de Golden Earring in Ahoy. Dan vindt het afscheidsconcert van de Golden Earring plaats, mede georganiseerd door Stichting ALS. Dit concert staat in het teken van George Kooymans. Door zijn ziekte (ALS) lukt het hem helaas niet meer om gitaar te spelen. Door de band en de stichting werd vervolgens het briljante plan gesmeed om Nederlandse muzikanten de kans te bieden een afscheidsconcert voor de Golden Earring in Ahoy te geven. Een ware eer om aan mee te mogen doen.

Mark heeft hiervoor auditie gedaan en heeft een plekje bemachtigd om dan één van de muzikanten als zanger te vertegenwoordigen.
Naast zijn passie voor zingen, gaat Mark er ook graag op uit met zijn gezin en rijdt hij fanatiek motor op zijn Ducati. Ook bezoekt hij regelmatig diverse motorevents.
Daarnaast houdt hij van koken en werken in en rondom het huis. En dat moet ook wel als je woont op een vrijstaande boerderij met grond in de Achterhoek.
Wanneer je opzoek bent naar goed gezelschap, dan kan je deze zeker vinden bij Mark Matters!

Met dank aan: Annerike van de Straat