Selecteer Pagina

Monique von Beers – Vuile huichelaar 2.0

Monique von Beers – Vuile huichelaar 2.0
Advertentie

Zangeres Monique von Beers brengt ode aan Nederlandse volksmuziek met release van “Vuile Huichelaar 2.0”

Monique von Beers, een doorgewinterde Nederlandse zangeres uit Schiedam met meer dan 30 jaar podiumervaring, kondigt met trots haar nieuwste single aan: “Vuile Huichelaar 2.0”. Het nummer, ooit een vette hit van René de Haan, wordt door Von Beers nieuw leven ingeblazen met een eigentijdse twist.

Het muzikale pad van Monique von Beers begon op haar twaalfde verjaardag, toen ze een soundmixer cadeau kreeg. Sindsdien heeft ze haar passie voor zingen gevolgd, optredend op feesten, partijen en talloze evenementen. Haar liefde voor de Nederlandse volksmuziek is diepgeworteld, en haar optredens worden vaak vergezeld door vergelijkingen met de legendarische René de Haan.

“Ik sta graag in de belangstelling, dat is voor degenen die mij kennen geen verrassing,” zegt Von Beers. “Jarenlang klonken tijdens mijn optredens vergelijkingen met René de Haan. Dat was de drijvende kracht achter mijn beslissing om samen met Ger Oerlemans de studio in te duiken en ‘Vuile Huichelaar 2.0’ op te nemen.”

Met “Vuile Huichelaar 2.0” hoopt Monique von Beers een nog groter en breder publiek aan te spreken. Het nummer belooft een eerbetoon te zijn aan de rijke traditie van Nederlandse volksmuziek, terwijl het tegelijkertijd een hedendaagse flair toevoegt die de luisteraars zal verrassen.

De release van “Vuile Huichelaar 2.0” markeert een spannend nieuw hoofdstuk in de carrière van Monique von Beers. Het nummer is vanaf nu beschikbaar op alle digitale platforms.

Met dank aan: Hubsch Media