Selecteer Pagina

Marsha Boes – ‘Nei begun’

Marsha Boes – ‘Nei begun’
Advertentie

De 19-jarige Marsha Boes is al zeker 10 jaar bezig met muziek maken.
Begonnen op piano, voelt ze zich inmiddels comfortabel met een gitaar en heeft ze ervaring opgedaan bij o.a. bevrijdingsfestivals,
het Drèents Liedtiesfestival en stond in het voorprogramma van het Noord-Nederlands orkest.
Marsha is net afgestudeerd aan de opleiding muzikant op het Noorderpoort in Groningen en heeft heel veel zin om aan de slag te gaan met nieuwe muziek!
Zelf zingt ze Nederlandstalige en Drentse muziek, maar ze schrijft graag voor anderen; o.a. in het Engels.
Ze maakt kleine, lieve liedjes, die gaan over het leven, de liefde, seizoenen; alles wat Marsha bezighoudt. Inspiratie kan overal vandaan komen; een gebeurtenis, een uitspraak, een leuke dag of een mooie zin.
In juli 2019, bracht ze haar eerste single ‘Stukkie Blauw’ uit. Met dit liedje deed ze in 2018 mee aan het Drèents Liedtiesfestival, waarna ze het samen met producer Robin Muilwijk in een nieuw jasje stak voor de single. Begin augustus bracht Marsha haar tweede single ‘Nei begun’ uit, waarmee ze (gedeeld) tweede werd in de finale van het Drèents Liedtiesfestival 2019.
Wederom werkte ze samen met co-writer en producer Robin Muilwijk.
Het lied gaat over de fase in haar leven waarin ze zich nu bevindt en beschrijft het afsluiten van haar opleiding en het zoeken naar nieuwe wegen en kansen: een ‘nei begun’

Dank aan:  Stichting REUR / Bert Kamping