Selecteer Pagina

Tony van den Dungen “Het mag niet”

Tony van den Dungen “Het mag niet”
Advertentie

Tony van den Dungen trekt de ingezette weg door en lanceerde op 23 augustus jl. : “Het mag niet”
Na het goed opgepakte “Ik wil dat je gaat”, is dit zijn 2e single van zijn aankomende album “Een nieuw begin” , welke op 11 september overal beschikbaar zal zijn.
Samen met het team van Mickim Music is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan zijn eerste album, een album waarmee hij zijn nieuwe begin als zanger inslaat.
Hij volgt zijn gevoel en kiest voor de meer popkant waarbij hij zich als een vis in het water voelt. Ook “Het mag niet” is dan ook een echte poppy plaat geworden,
welke het ook op de podia enorm goed zal gaan doen. Met het onderwerp “verboden” liefdes, probeert hij taboes en het hokjesdenken te doorbreken.

Tony over deze single: “Deze single ‘Het Mag Niet’ is voor mij heel bijzonder, ontstaan door gesprekken met familie, vrienden, bekenden, maar ook diverse verhalen uit de media.
Het onderwerp ‘verboden’ liefdes. Zoveel mensen, om je heen, maar ook in de wereld, die niet zichzelf kunnen of mogen zijn. Die niet worden geaccepteerd door de maatschappij en/of familie.
Het mag niet….. dat je niet mag voelen wat je voelt. Het kan niet… dat je niet mag zijn wie je wil zijn…
Ik heb 1 motto in mijn leven “Blijf altijd jezelf”, blijf in jezelf geloven en volg je eigen gevoel, alleen daarmee kom je tot een gelukkig leven.
Dat heb ik ook gedaan met mijn muzikale weg, waaruit mijn album “Een nieuw begin” is ontstaan.
In deze single zing ik over de gevoelens van de mensen waarmee ik hierover heb gesproken, ik wil met deze single proberen de mensen wakker te schudden, dat het hokjesdenken niet van deze tijd is.
Er zijn teveel mensen die door toedoen van de mening van anderen ongelukkig door het leven gaan, dat zou niet moeten mogen… “Love is love”

Dank aan Joyce Notenboom