Selecteer pagina

Marsha Malenko – Music is the key to humanity

Marsha Malenko – Music is the key to humanity
Advertentie

Klassiek pianiste, Marsha Malènko, wil met haar nieuwe single ‘Music is the key to humanity’ , een steun in de rug bieden aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

“Ik heb altijd een onverklaarbare connectie gevoeld met dit prachtige land. Mede doordat ik tijdens mijn studie veel gewerkt heb met medestudenten afkomstig uit de Oekraïne, hebben de beelden van de afgelopen weken mij diep geraakt.”

Tijdens de opnames van het album, waar Marsha de afgelopen tijd mee bezig is geweest, kwamen bij haar steeds de beelden van de vluchtelingen voorbij. Het stuk ‘Music is the key to humanity ‘, besloot zij om die reden op te dragen aan de vluchtelingen uit de Oekraïne. Alle royalties zullen om die reden ook naar de stichting Giro 555 gaan.

” Wanneer ik piano speel voelt het alsof mijn vingers een doorgeefluik zijn van wat mijn hart op dat moment voelt, alsof ik even niet alleen mezelf ben. Om die reden wil ik daarom ook mijn passie en talent inzetten.”

Het stuk gaat over pijn en verdriet, maar juist ook over hoop, liefde en verbondenheid. Laat de muziek mensen weer verbinden en steun bieden.

Met dank aan: NL Factor

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *