Selecteer Pagina

Marsha Boes – Jurkje van Tule

Marsha Boes – Jurkje van Tule
Advertentie

Nu alles weer open is en de feestjes en festivals weer zonder restricties doorgaan is er nóg iets wat weer met groot feest kan; Trouwen! Singer-songwriter Marsha Boes schreef er een liedje over.
‘Ik heb altijd al gedroomd van een sprookjeshuwelijk, dat verhaal in een liedje vastleggen is ontzettend mooi.’

In de bijbehorende videoclip, gemaakt door haar vriend Julian Mennes, reist Marsha van Assen naar Groningen. Dat heeft wel een symbolische betekenis, omdat dat is waar haar roots liggen. Ze groeide op en werd verliefd op haar vriend in Assen, waarna ze samen naar Groningen zijn verhuisd. Die twee steden hebben een speciaal plekje in haar hart.

Vorig jaar augustus bracht Marsha haar eerste single ‘Dat ik van je Wauw’ in eigen beheer uit. Deze werd ontzettend positief ontvangen, dus dat smaakte naar meer! Bij de eerste zonnestralen trok ze erop uit met jurk, vriend en camera. En dan natuurlijk de vraag of er zelf ook trouwplannen zijn?
‘Het was natuurlijk mooi geweest als ik nu ook nog verloofd zou zijn, maar nee, we hebben voorlopig geen plannen. Ik zou ooit wel heel graag willen trouwen, maar daar is nog tijd genoeg voor. Al vond ik het heerlijk om er met die mooie jurk even over te dromen!’ zegt Marsha.

Met dank aan: Marsha Boes
Foto met dank aan: Julian Mennes