Selecteer Pagina

Martijn van der Zande – New Orleans

Martijn van der Zande – New Orleans
Advertentie

Het eerste volwaardige studio-album van Martijn van der Zande is een collectie sfeervolle Nederlandstalige nummers van deze doorgewinterde singer/songwriter. De nummers op het album zijn meer dan ooit karakteristiek voor Martijn’s werk tot nu toe. Uit samenwerking met multi-talent en producer Harmen Ridderbos ontstaat een authentiek geluid dat zich onderscheidt door gebruik van echte instrumenten en verrassende arrangementen die tot in detail zijn uitgewerkt.

De belofte van de avond is een album dat vanuit wisselend perspectief verhaalt over mensen die op zoek zijn naar vervulling en alles wat er kan gebeuren na het ondergaan van de zon. De melodieën zijn pakkend, troostend en warm. Elke liedje op het album heeft een achtergrond, een reden om er te zijn en ademt zijn eigen, indringende sfeer uit.

De tweede single van dit album, die op 24 september 2021 uitgebracht wordt, is ‘New Orleans’. Het lied is geïnspireerd op ‘Kentucky Avenue’ van Tom Waits. Hierin neemt hij degene met wie hij is mee naar een andere, fijnere wereld. Muziek brengt je soms naar plekken waar je nooit geweest bent en die misschien wel niet eens bestaan. ‘New Orleans’ is een feestelijk eerbetoon aan wat muziek met je kan doen!

Met dank aan: Annerike van de Straat

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *