Selecteer Pagina

Martin de Jager – Vanavond is mij niets te veel

Martin de Jager – Vanavond is mij niets te veel
Advertentie

Martin de Jager – Vanavond is mij niets te veel

‘k Laat Mij Niet Zeggen Hoe Ik Leven Moet’, de afgelopen januari verschenen single van de Noord-Hollandse zanger Martin de Jager, is prima ontvangen in den lande.
Alle reden voor de zanger om ook voor zijn nieuwe liedje af te reizen naar het Bredase om in The Boom! Music studio samen met Frank Verkooyen ‘Vanavond Is Mij Niets Te veel’ vast te leggen.
Frank schreef, componeerde en produceerde deze single welke verschijnt via Nationale Artiesten Parade en 6 september jl. feestelijk is gelanceerd in een horecagelegenheid te Sneek.
Sinds hij haar zag is hij helemaal van de kook. Wat ze maar ook maar wil, vanavond is niets te veel voor hem!
Deze vrolijke en vlotte meezinger met fraaie solopartijen op accordeon en saxofoon, zal de liefhebbers vast en zeker in the mood brengen de dansvloer op te gaan zoeken.
Martin staat voor feest en gezelligheid bij zijn optredens.
Hij debuteerde drie jaar geleden met de single ‘Jij Bent Het Mooiste’ en sindsdien verschenen ‘Wij Hangen Samen Wel De Slingers Op’ en al genoemde ‘k Laat Mij Niet Zeggen Hoe Ik Leven Moet’.
Ook voor zijn nieuwe single ‘Vanavond Is Mij Niets Te veel’, vanaf heden te verkrijgen, kunnen de slingers weer uit de kast!
Dank aan Score Promotions