Selecteer Pagina

Marty Kreté – De Nacht Van Mijn Leven

Marty Kreté – De Nacht Van Mijn Leven
Advertentie

Met ‘De Nacht Van Mijn Leven’ brengt de op 7 november 1975 in ‘s Hertogenbosch geboren zanger Marty Kreté een prachtig eerbetoon aan de onlangs overleden levensliedzangeres Stella. “Ik ben opgegroeid met de muziek van Stella, en haar liedjes zijn tijdloos, luister maar eens naar mijn nieuwe single.” vertelt Marty trots over zijn nieuwste wapenfeit. Het Nederlandstalige lied is hem met de paplepel ingegeven. Het maakt niet uit waar je hem tegenkomt, zingen doet hij altijd. Eerder maakte Marty singles zoals ‘Het Is Beter Zo’, ‘Verloren Liefde’, ‘De Muzikant’, ‘Verdwaald In Jouw Mooie Ogen’ en ‘Zij Is Zo Mooi’ welke positief ontvangen werden. De productie van ‘De Nacht Van Mijn Leven’ was in handen van Sonic Solutions, en hiermee maakt Marty Kreté een stap voorwaarts in zijn carrière. 

Met dank aan: Casper Janssen