Selecteer Pagina

Roland Verstappen – Overeind (Album)

Roland Verstappen – Overeind (Album)
Advertentie

Verrassend, vurig, volwassen: Roland Verstappen!
Overeind, een nieuw album met bekende en minder bekende (maar niet minder bezielende) songs.
Ruim twee jaren geleden is het alweer dat het album OASE VAN LICHT van de zanger gitarist ROLAND VERSTAPPEN het levenslicht zag.
Met titels als Vrij, Lief Van Binnen en de titelsong Oase Van Licht kreeg Roland zijn plaatsje weer terug op de diverse radio en TV zenders in Nederland en België.
Helemaal Niets en Zij Is Een Wonder waren ze nog niet vergeten, de twee hits uit 1993/94 waarmee Roland meteen zijn naam vestigde als schrijver en uitvoerder van het betere Nederlandstalige lied.
Zijn eerste album, geproduceerd door Peter Koelewijn werd ook een hit.
En daarna heeft Roland nog vele liedjes gemaakt en uitgebracht, de ene bekender dan de andere, maar al met al een oeuvre om trots op te zijn.
In Mei 2019 zal het overzichtsalbum OVEREIND met 35 jaar liedjes van Roland het levenslicht zien met meer hits en meer promotie.
Om te beginnen kwam er 24 april 2019 de single Daar uit. Geheel opnieuw opgenomen en nu met de stem van Roland en de vurige gitaar van Cor Mutsers.
Deze song sloeg meteen aan en in de eerste week van release vond ze haar weg naar radio en tv.
Het album zal 20 songs bevatten die hij de afgelopen jaren heeft gemaakt, geproduceerd en opgenomen … met hulp van vele inspirerende top muzikanten.
Roland is nog lang niet uitgezongen en zoals hij zelf zegt: “ik heb het gevoel dat ik net pas begin”.
“OVEREIND”, een album met een hart van een artiest met een ziel.

Dank aan Score Promotions