Selecteer Pagina

Marvin de Geest – Lieve kleine meid

Marvin de Geest – Lieve kleine meid
Advertentie

Marvin de Geest geniet elke dag van zijn ‘Lieve kleine meid’

Vol trots presenteert Marvin de Geest z’n splinternieuwe single ‘Lieve kleine meid’. Bijna 2 jaar geleden werd hij de trotse vader van Rosalie.
Een nummer laten maken dat over z’n dochtertje zou gaan, stond al geruime tijd op z’n verlanglijstje. Op datzelfde verlanglijstje stond de wens om ooit een samenwerking aan te gaan met Manfred Jongenelis.
Beide regels kunnen nu met een dikke stift worden doorgestreept.

Marvin zingt al ruim 10 jaar en treedt hoofdzakelijk op in de regio Arnhem-Nijmegen-Doetinchem. Zo af en toe wordt hij geboekt in een ander gedeelte van Nederland.
Als het aan hem ligt komt daar spoedig verandering in. Het lied ‘Lieve kleine meid’ zou voor hem wel eens de grote doorbraak kunnen worden.
Het is een ontzettend vrolijke radioplaat met een volks randje welke geschreven is door Diane Theunissen. Zij werkte in het verleden samen met o.a. Emile Hartkamp en Frank van Etten.

In het begin van z’n zangcarrière had Marvin z’n zinnen al gezet om een liedje bij Manfred Jongenelis op te nemen.
‘Het bleek allemaal niet zo eenvoudig te zijn om een afspraak met hem te maken vanwege z’n overvolle agenda.
In de afgelopen jaren bracht ik een aantal singles die ik opnam bij Frank van Etten en Frank Verkooyen. Een tijdje geleden ben ik naar Manfred toegegaan en vertelde dat ik een leuk idee had.
Manfred gaf aan dat hij voor mij aan de slag zou gaan en eerlijk is eerlijk….ik het gevoel dat dit het eerste liedje is waar ik een goed gevoel bij heb.
Ik ben inmiddels 30 jaar oud en kom er steeds vaker achter dat de ouderwetse volkse sound echt bij me past. Dat is ook de weg die ik vanaf nu ga bewandelen’, onthult Marvin.

Nog meer geluk had Marvin toen hij toevallig Diana Theunissen tegen het lijf liep. Marvin vroeg haar of zij een tekst wilde schrijven dat over zijn dochtertje moest gaan.
Dat vond ze een leuke opdracht die ze voortreffelijk heeft volbracht. ‘Vaak wordt er gezegd dat toeval niet bestaat, maar als ik kijk wat er in korte tijd op mijn pad is gekomen, dan denk ik daar heel anders over.

De single ‘’Lieve kleine meid’ is verkrijgbaar vanaf 20 maart 2020 en legaal te downloaden via de bekende platforms.
De clip die opgenomen is door Gerrit Driessen zal ter promotie van de single te zien zijn bij de bekende clipzenders en op YouTube.

Dank aan: Score Promotions