Selecteer Pagina

Matthijs Koning – Nu of nooit

Matthijs Koning – Nu of nooit
Advertentie

“Ga voor mij of voor je vrijheid. Zeg me dat je altijd bij me blijft of raak ik je voor altijd kwijt”…..dat is de vraag die Matthijs Koning stelt in z’n nieuwe single ‘Nu of nooit’. In eerste instantie was het de bedoeling om dit bijzonder vrolijke lied in september 2020 uit te brengen, maar dat zag Matthijs op dat moment niet zitten. Inmiddels zijn de beperkingen grotendeels ten einde en is de tijd rijp om ‘Nu of nooit’ uit te brengen.

Om nog langer te wachten was geen optie voor de Brabantse zanger. ‘Ik weet dat er momenteel ontzettend veel nieuwe singles worden uitgebracht. Toch ga ik de uitdaging aan en hoop dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Aan de productie die door Frank Verkooyen is gemaakt ligt het niet. Ik luister vaak met m’n vader naar muziek uit andere landen. Bij het horen van een Zuid-Afrikaans lied werden we allebei enthousiast.
Ik heb mijn broer Koen gevraagd of hij een tekst wilde schrijven. Hij kreeg van mij de vrije hand en heeft me echt verrast met het onderwerp. Frank heeft het arrangement voorzien van bijzondere klanken waar je opgewekt van wordt. Hiermee kan ik me wel vertonen in het uitgaansleven’, meent Matthijs.

Met dank aan: ScorePromotions