Selecteer pagina

Maurits Fondse – 2022 Het jaar van de liefde

Maurits Fondse – 2022 Het jaar van de liefde
Advertentie

Maurits Fondse is een veelgevraagd pianist en backing vocalist. Hij werkte voor KRO’s Theater van het Sentiment, NCRV’s BZT-Muziekshow en was hij Muzikaal Leider van de musicals Willem Ruis, Dansen met de Vijand (4 Musical Award Nominaties), Zeeuwse Vrouwen I en II, Telkens Weer Het Dorp, Safaripark Zuidas en Soof de Musical.

Maurits schrijft de muziek voor de musicals Dansen met de Vijand, Safaripark Zuidas (Janke Dekker Produkties) en liedjes voor Expeditie Robinson (Rick Engelkes Produkties). Van 2013 t/m 2019 is Maurits vaste begeleider van Freek de Jonge, met wie hij vele theater- en TV-optredens doet, o.a. DWDD en Carré.

Sinds 2018 heeft Maurits eigen voorstellingen in het theater. Zo brengt hij The Story of Billy Joel en met partner en zangeres Britta Maria staat hij op de podia met Serge Gainsbourg Forever, Chansons van Schoonheid en Huiswaarts. In 2021-2022 speelt Maurits zijn nieuwe programma Young in the 70’s en met Britta Maria Aznavour mon Amour.

2022-Het Jaar van de Liefde is een song, geschreven na een oproep van tekstschrijfster Wietske Loebis: wie schrijft de muziek op deze tekst. Maurits stuurde zijn versie in en won! Zo ontstond een krachtig en hoopvol lied.

Met dank aan: MuziekPromotor

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *