Selecteer Pagina

Mel & Den – Het leven is geen ponykamp

Mel & Den – Het leven is geen ponykamp
Advertentie

De clip “Het leven is geen ponykamp” gemaakt op het bedrijf van Melanie Mutsers ‘Stal Doorstap’ is op het kanaal van de bekende SBS 6 cameraman Ron Schmid van Visuals Media individueel al meer dan 53.000 keer bekeken. De clip is top trending op de sociale media, daar is hij namelijk meer dan 600.000 keer bekeken. 

“Het leven is geen ponykamp” is gewoon op een keyboard in de huiskamer door Den opgenomen inclusief de zang van De Jager en Mel. Het was een one-take opname, het is zonder sporen in 1 keer opgenomen bij de eerste keer proberen. Er zijn geen hulpmiddelen gebruikt zoals voice auto- correcties. Dit maakt dat als je het voor de eerste keer hoort, het vreemd kan over komen want we zijn in de muziek tegenwoordig erg verwend door alle High Tech. Maar moet een foutje niet kunnen worden vergeven aan een muzikant, dat maakt het toch real life?. 

Dennie is productspecialist bij Bax Music, de grootste muziek keten van Europa. Hij heeft reeds vele jaren ervaring als toetsenist/keytarist en accordeonist in diverse bands. Ook speelde hij jarenlang als toetsenist in diverse gelegenheden zoals restaurants. Melanie heeft naast het runnen van Stal Doorstap reeds jarenlange ervaring in de muziek. Vroeger beroepsmatig, nu vooral omdat ze het hartstikke leuk vindt. 

Facebook staat op zijn kop ervan: 
Weet duo Mel en Den dan echt niet dat alle spelers in de clip een T shirt aan hebben met een ezel erop in plaats van een pony? Waarom zijn de muzikanten niet slank zoals het ideaalbeeld is? En wat is de bedoeling van het nummer? Humor, lof en haat wisselen elkaar af in reacties.
Maar ervaren BN ‘ers zoals Ben Cramer , Ronnie Ruysdael, Alex, Django Wagner en Rutger van Barneveld
geven aan dat ze het een leuk nummer vinden.