Selecteer pagina

Boy Lever – Totaal Onder Hypnose

Boy Lever – Totaal Onder Hypnose
Advertentie

Voor Boy Lever kwam de corona op precies het verkeerde moment. Een paar maanden na de lancering van z’n 2.0 versie van ‘Alles kan een mens gelukkig maken’ ging de hele wereld op slot. Boy z’n agenda stond al goed gevuld met optredens. Daar kon dus een dikke streep door. Inmiddels klaart de lucht gelukkig een beetje op. Reden temeer om opnieuw een afspraak te maken met platenbaas Ronald Visch, tekstschrijver Hans Louws en het team van Sonic Solutions om te babbelen over een opvolger. Vol trots presenteert hij dan z’n nieuwe single ‘Totaal onder hypnose’.

Het nummer klinkt lekker vrolijk en blijft hangen. ‘En dat was ook m’n insteek’, onthult Boy. ‘Ik had aangegeven dat het een swingend melodietje moest worden dat ook de jeugd zou aanspreken. In eerste instantie twijfelde ik wel een beetje over het woord hypnose in de titel. Iedereen kent natuurlijk de grote hit ‘Hypnose’ van Raymon Hermans. Het team heeft mij weten te overtuigen dat ik deze twijfel naast me neer moest leggen en gewoon de plaat moest uitbrengen. Daar hadden ze wel gelijk in. Er zijn ook talloze liedjes met het woord hart of liefde uitgebracht. Achteraf ben ik heel erg blij met deze productie. Er zit een hele leuke verhaallijn in die veel mensen zal aanspreken, en daar gaat het uiteindelijk om’. 

Twee dagen na de vuurdoop van ‘Totaal onder hypnose’ viert Boy z’n 30ste verjaardag. Hij hoopt dan ook dat het vanaf dat moment de goede kant op gaat. Toch gaat hij nog geen grote plannen maken 

Met dank aan: Rood-Hit-Blauw / ScorePromotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *