Selecteer Pagina

Mel & Den – Vriendelijk in mijn hoofd

Mel & Den – Vriendelijk in mijn hoofd
Advertentie

Melanie Mutsers en Dennie van den Bosch vormen samen zangduo Mel & Den. 

In het dagelijks leven runt Melanie het goedlopende paardenbedrijf ‘Stal Doorstap’ in Achtmaal. Dennie is productspecialist toetsen bij de grootste muziekwinkel van Nederland Bax-Music. Door de aankoop van een keyboard raakte Melanie in contact met Dennie. Vanaf dat moment zijn ze muziekvrienden door dik en dun. In de media zijn hun projecten niet onopgemerkt gebleven. Met name het commentaar dat ze kregen op de filmpjes die op ‘Dumpert’ en ‘Jezus wat slecht’ verschenen heeft hen slapeloze nachten bezorgd. Ook haatberichten die rondgingen op de socials raakten hen persoonlijk. Toch werden volgens Melanie en Dennie de negatieve berichten uiteindelijk ingehaald door de positieve. 

Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw volgde dit allemaal op de voet. Hij pakte de telefoon en vroeg of hij een keer langs mocht komen om eventuele muzikale mogelijkheden nader te bespreken. Mel & Den gaven in dat gesprek aan dat hun nieuwe liedje serieuzer zou worden waarin een boodschap de rode draad vormt. Met ‘Vriendelijk in mijn hoofd’ krijgt de muzikale carrière van Mel & Den een vervolg. Verder is er afgesproken dat Ronald vanaf heden naast de boekingen ook het management van hen gaat verzorgen. De tekst van ‘Vriendelijk in mijn hoofd’ is door Melanie zelf geschreven. ‘Ik heb in m’n leven ontzettend veel meegemaakt en ben een aantal dierbaren verloren. Dat geldt ook voor Dennie.
Gedachten uit het verleden staan nog steeds op mijn netvlies geschreven. 

Als ik aan vroeger denk, dan denk ik aan Breda. Daar ben ik opgegroeid. Samen met cameraman Ron Schmid (Visuals Media) zijn in die stad ook prachtige beelden geschoten voor de videoclip. Zang en Accordeon werd ingemixed bij Sonic Solutions in Roosendaal, Dennie deed de overige werkzaamheden via midi.
We zijn ontzettend blij met dit liedje’, aldus Melanie en Dennie.

Met dank aan: Willem de Bie/Rood-Hit-Blauw