Selecteer Pagina

Sieb te Hennepe – Ik rij naar huis voor kerstmis 2.0

Sieb te Hennepe – Ik rij naar huis voor kerstmis 2.0
Advertentie

Sieb te Hennepe komt met kerstsingle “Ik rij naar huis voor kerstmis 2.0 

Het nummer kan u natuurlijk bekend voorkomen, want Sieb te Hennepe heeft dit in 2018 opgenomen en er toen eigenlijk niet veel mee gedaan, er was wel een clip gemaakt en te zien op YouTube en het is naar een aantal zenders gestuurd. 

Door de Corona crisis heeft hij besloten om dit jaar geen nieuwe kerstsingle op te nemen maar “Ik rij naar huis voor kerstmis” onder een 2.0 versie uit te brengen en opnieuw onder de aandacht te brengen middels plugging en promotie. En hoopt hij net zoveel aandacht te krijgen deze keer als hij vorig jaar kreeg met zijn prachtige kerstsingle “Ik wil met kerst bij jou zijn 

“Ïk rij naar huis voor kerstmis 2.0” is een cover op de hit ‘Driving Home For Christmas’ van Chris Rea. Op dit nummer heeft Marcel Harteveld een akoestisch nummer en een Nederlandse tekst opgemaakt, dit hoorde Sieb en besloot de tekst aan te passen en op te nemen en zo ontstond “Ik rij naar huis voor kerstmis 2.0” 

Luister naar het resultaat en oordeel zelf, een leuk herkenbaar kerstnummer wat ook nog eens goed kan doen bij vele chauffeurs die onderweg zijn naar hun huis naar hun geliefden net voor kerst. 

Met dank aan: Willem de Bie