Selecteer pagina

Mel & Den schitteren in ”De Hollandse Nieuwe Volkszanger”

Mel & Den schitteren in ”De Hollandse Nieuwe Volkszanger”
Advertentie

Van tranentrekkende smartlappen en de mooiste levensliedjes tot de grootste Hollandse hits die iedereen kan meezingen: er is geen zanger die dichter bij de mensen staat dan een volkszanger. In de nieuwe talentenshow De Hollandse Nieuwe komen de kandidaten dan ook niet naar de studio.

Onder leiding van Jeroen van der Boom trekken vakjury leden Samantha Steenwijk, René Froger en Danny de Munk het hele land door op zoek naar de nieuwe volkszanger van Nederland.
Voor deze bijzondere auditie optredens thuis zorgen de kandidaten zélf voor de sfeer: woonkamers of achtertuinen worden omgetoverd tot heuse optreedt plekken en vrienden en familie worden uitgenodigd voor de nodige support. Van volksbuurt tot villawijk en van de grote stad tot de provincie: met de jury in zijn kielzog komt Jeroen overal. Hij ontmoet de meest spraakmakende types, die allemaal dromen van een leven als volkszanger.

Na het kennismakingsgesprek met Jeroen komen de drie juryleden aan. De hapjes en drankjes staan klaar, in de tuin brandt de barbecue: de auditie kan starten. De kandidaten geven álles, en hun eigen publiek danst, lacht, schiet vol – en is vooral enorm trots. De jury oordeelt direct na het optreden – en al vrij snel wordt duidelijk of het avontuur hier stopt of (nog) niet.

Op zaterdag 11 juni ´22 gaan Jeroen van der Boom reist samen met Danny de Munk, Samantha Steenwijk en René Froger af naar Achtmaal (NB) voor een wel heel bijzondere auditie op de manege van de immer positieve Mel & Den.

Dit veelbesproken duo is in 2021 van start gegaan met een bliksemcarrière door o.a. de hits: `Doe posi`, `Het leven is geen ponykamp` en `Vriendelijk in mijn hoofd`.

De Hollandse Nieuwe is vanaf zaterdag 4 juni elke week om 21.00 uur te zien op SBS6.

Op 11 juni verschijnt ook de nieuwe single en video clip van Mel en Den bij platenlabel NL HITS van Ron Schmid.
Plugging & Promotie wordt verzorgd door Willem de Bie Music Promotion

Over de auteur