Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

Monique van Beek – Alleen met jou

Monique van Beek – Alleen met jou
Advertentie

Monique van Beek is de studio ingedoken om haar eerste solo single ‘Alleen met jou’ op te nemen. Bijna een jaar geleden presenteerden de Crazy Accordeons, vrijwel direct nadat ze te zien waren in het SBSprogramma ‘Ik geloof in mij’, hun single ‘Mijn accordeon’. In tegenstelling tot hun voorgaande instrumentale nummers ontpopte Monique zich als zangeres en zong in het lied over blinkende accordeons die vol melancholie de klanken van het leven laten horen. Het is echter niet zo dat dit het einde betekent van de Crazy Accordeons. Sterker nog…..Marco en Monique zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe plaat die waarschijnlijk in mei 2022 gelanceerd wordt. 

Omdat Monique tijdens het ‘Ik geloof in mij’ avontuur van meerdere personen de tip kreeg om een uitstapje te maken als solozangeres, besprak ze dit met Marco. ‘Hij had het me ook al vaker gezegd, maar ik vond het allemaal een beetje spannend. Op een gegeven moment kwam er een Duitstalige clip op tv voorbij waarvan de sound mij erg aansprak. Ik heb hier vervolgens zelf een tekst op geschreven die totaal anders is dan het onderwerp waar het oorspronkelijke nummer over gaat. Dat schrijven gaat me best goed af. Als ik er even voor ga zitten ontploft mijn hoofd als het ware. Dat heb ik ook met bedenken van gedichten. Als je mij een onderwerp meegeeft dreun ik het zo op. Met de melodielijn en de tekst ben ik naar Sonic Solutions gegaan. Daar is een prachtige nieuwe orkestband gemaakt waar ik heel blij mee ben. Ook Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw ziet het als een meerwaarde voor de optredens van de Crazy Accordeons. Ik kan ook niet wachten dat ik het nummer op de bühne mag vertolken’, glundert Monique. 

De CD-single ‘Alleen met jou’ is vanaf 23 februari 2022 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Ron Schmid, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en op het Youtube kanaal van RoodHitBlauw te zien zijn. 

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *