Selecteer Pagina

Michael Nobbe – Een wereld van een vrouw

Michael Nobbe – Een wereld van een vrouw
Advertentie

Nieuwe single Michael Nobbe “Een wereld zonder jou ” Geschreven door Dries Roelvink!
De bijnaam van Michael Nobbe is bij vele al bekend. “De Zingende opticien” heeft daar de afgelopen jaren (vanaf 2016) erg veel tijd en energie ingestoken.
Michael staat bekend als iemand die kwaliteit levert en voor niets minder gaat, dit is ook terug te zien in zijn clips die van erg hoog niveau zijn.
In drie en een half jaar tijd heeft Michael zich van relatief onbekend opgewerkt naar iemand waar men over praat (in positieve zin), zijn single’s “Nieuwe dag’,
“He weet jij wel”, “Mama”, “Het is jouw lach” en “Mijn stoutste dromen” hebben hier stuk voor stuk een bijdrage in geleverd.
Door deze stormachtige ontwikkeling is het wel lastig om die stijgende lijn te blijven houden.
Het leuke is dat Michael deze keer dan ook is uitgekomen bij Dries Roelvink die zijn single heeft geschreven,
en tevens het eerste exemplaar heeft overhandigd tijdens een mega succesvolle single presentatie in de plashoeve 9 mei j.l.
We kunnen met recht zeggen dat deze nieuwe single weer een nummer is waar Michael zijn enorme drive en passie in kwijt kan.
Hans Rusche (die eerdere singles van Michael heeft geproduceerd) heeft de muziek en productie voor zijn rekening genomen, hierdoor hoor je wel weer de echte eigen sound van Michael terug.
De nieuwe single van Michael Nobbe zal de komende periode zeker veelvuldig gehoord worden op Radio en TV, en is ook te vinden op alle download en streaming diensten.

Dank aan Score Promotions