Selecteer Pagina

Luc Jones – Huilen is voor jou te laat’

Luc Jones – Huilen is voor jou te laat’
Advertentie

Luc Jones brengt nieuwe bewerking “Huilen is voor jou te laat”
Met zijn nieuwe single brengt Luc Jones een fameuze ambiance-knaller uit, die daarenboven van bij de eerste noot bekend in de oren klinkt en door iedereen meteen
volop wordt meegezongen. Het gaat immers om een schlager versie van het overbekende ‘Huilen is voor jou te laat’ die voor Luc tot een moderne feestplaat werd omgetoverd door Andy Free.
Luc Jones zette zijn eerste belangrijke stappen in de showbizz door in 1990 deel te nemen aan ‘De Soundmix Show’ waar hij meteen opviel door zijn fantastische uitvoering van een liedje van Engelbert Humperdinck. Zijn opvallende passage op het tv-scherm leverde hem meteen ook een eerste single op.
In 2012 schakelde zijn zangcarrière plots in een hogere snelheid door de uitgave van zijn eerste album Unforgettable’ waar zijn stemkwaliteiten als crooner heel duidelijk tot hun volle recht komen.
Het leverde Luc heel wat bekendheid op waardoor hij alsmaar meer en meer gevraagd werd voor optredens en hij thans zowat het ganse land doorkruist als zanger. Bij deze optredens werd het al snel duidelijk dat hij, naast het Engelstalig repertoire ook veel bijval had met Nederlandstalige meezingers, hetgeen hem op het idee bracht om een nieuwe single in dit genre uit te brengen.
Als je het ons vraagt: een geslaagde missie die tot een goed einde werd gebracht door Second Beat Productions en Andy Free.
D & V zorgt voor release en uitgave die de single zowel in Vlaanderen als Nederland zal promoten en hem ondertussen beschikbaar stelde voor download en streaming via de gekende portals

Dank aan: Hendrik Deschuyteneer D & V – Publishing Group