Selecteer pagina

Mister Nightlife – “Paros het eiland van mijn dromen”

Mister Nightlife – “Paros het eiland van mijn dromen”
Advertentie

Mister Nightlife’s gaat op de Griekse toer!
“Paros het eiland van mijn dromen” is een gloednieuw nummer met heerlijke Griekse invloeden en een geweldig klinkende bouzouki sound.
De Etten Leurse zanger Mister Nightlife staat al zowat zijn hele leven op het podium.
Na het ongekende succes van zijn laatst verschenen nummer; “Het gaat maar door” ging hij opnieuw samen met producer en tekstschrijver André Kooiman (die verantwoordelijk is voor dit succes) aan de slag.
Samen schreven en componeerden ze een gloednieuw nummer met heerlijke Griekse invloeden en een geweldig klinkende bouzouki sound.
“Het nummer gaat over een meisje op een idyllisch paradijs in Griekenland” glundert Mister Nightlife tevreden over zijn nieuwste single.
Het nummer ligt van meet af aan heerlijk in het gehoor en heeft een moderne beat gekregen met een prachtige Griekse sound.
Vanaf April 2020 zal deze nieuwe single worden gereleased en verkrijgbaar zijn als fysieke cd en ook via alle grote download en streaming portals.
Tevens is vanaf dan ook een videoclip van het nummer te zien via o.a. YouTube en Tv Oranje.
De sfeer beelden werden opgenomen op het eiland Paros in Griekenland zelf door Ben van den Heuvel en het geheel is tot een prachtige videoclip gemaakt door Clipstudio.
De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met zijn nieuwe single “Paros het eiland van mijn dromen” brengt Mister Nightlife een heerlijk vakantie gevoel over en levert hij een single af die ongetwijfeld
goed in de smaak zal vallen bij de liefhebbers van het Nederlandstalige lied!
Bron: AKMP/ www.misternightlife.nl

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *