Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

Mitchell Dobbelaar – “Jij bent de liefde”.

Mitchell Dobbelaar – “Jij bent de liefde”.
Advertentie

Mitchell Dobbelaar werd geboren op 14 mei 1994 en al snel werd duidelijk dat er entertainment bloed door zijn aderen stroomt.

Het begon allemaal met acteren en filmpjes vol humor op YouTube.
Toch wilde Mitchell zijn horizon verbreden. Met Jeroen van der Boom en Marco Borsato als voorbeeld besloot hij zanglessen te gaan volgen bij Sasja Brouwers in Aalsmeer.
Perfectionist als hij is deed hij na een jaar pas mee aan zijn eerste talentenjacht bij Jantjes Verjaardag in Amsterdam.
Zijn verwachtingen waren niet hoog omdat hij tenslotte “net kwam kijken”, maar hij behaalde de finale en met veel complimenten van een professionele jury op zak
besloot hij door te pakken en zocht meteen contact met Billy Dans. Samen met Hansen Tomas schreef dit duo de debuutsingle van Mitchell “Jij bent de liefde”.

Ondertussen heeft Mitchell veel optredens op zijn naam staan o.a. bij het Guilty Pleasure Festival in Amsterdam. Als Mitchell op het podium staat is hij helemaal in zijn element.
Hij is een pure entertainer en dat is te zien tijdens zijn optredens. Met een allround repertoire en vooral met liefde voor nederpop, maar ook nummers als ‘Leef’ van André Hazes,
‘Lekker in mijn vel’ van Wolter Kroes en ‘Zing met me mee’ van Gerard Joling krijgt Mitchell met zijn charme en vlotte babbel altijd het publiek mee.
Dus als u Mitchell boekt gaat gegarandeerd het dak eraf!
Met zijn debuutsingle zet Mitchell de volgende stap in zijn carrière en hoopt hij Nederland kennis te laten maken met zijn eigen sound.
“Altijd spannend, want nog niemand weet wie ik ben.
Maar ik heb grote dromen en met de juiste mensen om me heen hoop ik dat de fans mij in hun hart sluiten en ik daardoor kan bouwen en veel optredens mag verzorgen in het land.
Mijn grootste droom? De Johan Cruijff Arena plat spelen met een concert. Maar dan heb ik nog een lange weg te gaan en ik ben er helemaal klaar voor om dat pad te gaan bewandelen”.

Dank aan Score Promotions.

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *