Selecteer Pagina

Monique Heegen – Wat is er mooier

Monique Heegen – Wat is er mooier
Advertentie

De spontane Monique Heegen is een graag geziene zangeres op verschillende feesten en evenementen. Ze geniet dan ook volop van de vele optredens die inmiddels weer in de agenda staan. Haar plan was om begin dit jaar een après-ski knaller uit te brengen en ze zocht eind vorig jaar contact met The Office Studio van Arie Kuipers, Fokko Dam en producer Dylan van der Feen. De toen nog geldende beperkingen lieten het echter niet toe om dit plan met alles erop en eraan uit te werken zoals Monique het had bedacht en ze besloot tot uitstel naar later.

In haar hoofd bleef echter steeds een demo hangen die Arie haar al eens stuurde. Heerlijke zomerse klanken met een vrolijke tekst en te leuk om niet uit te brengen vond Monique. Zoals we inmiddels van haar gewend zijn is Monique erg veelzijdig en met “Wat is er mooier” laat ze dan ook weer een hele andere kant van zichzelf horen.

Het liedje nodigt al meteen uit tot vrolijkheid en de zonnige videoclip geproduceerd door ToffeClips.nl straalt dit ook volop uit. Met deze mooie productie gaat Monique de zomer positief tegemoet!

Met dank aan: Jeanette de Wit