Selecteer Pagina

NEV – NEV burger

NEV – NEV burger
Advertentie

Het feestelijke apres-ski nummer “NEV burger” is een bewerking van de wereldhit “Hangover” en gaat nu over een hamburger met ei, sla en speciale saus!

Nev is eigenaar van grillroom/pizzeria Milas in het Brabantse Raamsdonk en Waalwijk en daarnaast ook nog eens verdienstelijk zanger! Al jaren wil hij zijn eigen feestplaat maken en nadat hij in contact kwam met de bekende allround producer André Kooiman uit Raamsdonksveer kreeg dit idee al snel vorm. Op zoek naar iets bijzonders kwam de creatieve liedjesmaker op het idee om een nummer te maken over de specialiteit van Nev’s bedrijf; de “Nev burger”. Het feestelijke apr s-ski nummer is een bewerking van de wereldhit “Hangover” en gaat nu over een hamburger met ei, sla en speciale saus. De plaat knalt echt uit de speakers met een dikke beat en valt enorm op door de unieke sound van de stem van Nev.

Het nummer heeft een hoog feestgehalte en de vaste klanten van zijn eetgelegenheid roepen na 1x horen al dat de aanstekelijke kreet niet meer uit hun hoofd gaat!
Van de single is tevens een flitsende videoclip gemaakt die te zien is op het Youtube kanaal van AKMP en op de bekende TV kanalen.

De single “NEV burger” is vanaf Januari 2022 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Met dank aan: PLUGplugging