Selecteer Pagina

Nigel Andrews – Laat Mij Maar Leven

Nigel Andrews – Laat Mij Maar Leven
Advertentie

Nigel Andrews knalt de zomer in met zijn nieuwe single ‘Laat Mij Maar Leven’, een heerlijk zomerse, moderne foxtrot.
Ook voor deze single toog Nigel weer naar Sonic Solutions, daarnaast heeft hij de afgelopen, stille

periode gebruikt om stappen te maken, la door een nieuw team om zich heen te verzamelen.

Nigel: ”Na elke single release zeg ik dat het mijn favoriet is. Zo ook bij mijn nieuwe nummer ‘Laat Mij Maar Leven.’ In deze vrolijke en dansbare meezinger heb ik de titels verwerkt van mijn eerdere releases. Mijn motto ‘Ik Doe Mijn Eigen Ding’ draagt dan ook bij deze productie uit waar ik voor sta . Met deze moderne uptempo foxtrot hoop ik heel wat muziekliefhebbers van het genre blij te mogen maken. Wederom een spannend avontuur want het nummer is weer totaal iets anders dan mijn eerder uitgebrachte singles, maar 1 ding ontbreekt uiteraard niet: de accordeon!”

Met dank aan: Mickim Music