Selecteer pagina

Perry Zuidam – “Een blijvende herinnering”

Perry Zuidam –  “Een blijvende herinnering”
Advertentie

Op 01 December 2019 presenteerde Perry Zuidam, tijdens zijn eerste uitverkochte theaterconcert in theater Zuidplein Rotterdam, zijn nieuwe CD Album “Een blijvende herinnering”.
Het album is geproduceerd door Laurens van Wessel en bevat 14 liedjes.
De liedjes zijn een grote variëteit van muziekstukken, maar allemaal met een nostalgisch of melancholisch gevoel.
Op het album zijn liedjes geschreven door o.a. Sandy Struijs, Pierre Kartner, Henk van Broekhoven en ook schreef Perry zelf mee aan verschillende liedjes.
We kunnen zeker stellen dat het een opvallend album is geworden met veel herkenbare liedjes in een nieuw jasje maar ook opvallende nieuwe liedjes.
De liedjes zijn ook allemaal ingespeeld door live muzikanten.
Mede hierdoor is goed te horen dat Perry zich vele stijlen kan aanmeten, zolang er maar een stukje nostalgie in zit, en dat is nou juist het herkenbare van Perry Zuidam.
Natuurlijk zijn op het album ook de liedjes terug te vinden die de afgelopen tijd zeer succesvol bleken te zijn zoals: Jij kunt niet altijd 16 zijn, Toffe Jongens, Zwoele Zotte Zomer en Naar de Caravan.
Als single van het album zal het autobiografische lied “Als de muziek begint” verschijnen, welke Perry Zuidam samen met Sandy Struijs heeft geschreven,. De muziek is afkomstig van Laurens van Wessel.
Het album zal verschijnen op het label van VNC Music en zal verkrijgbaar zijn via de vele streamingskanalen en als fysiek album.

Dank aan Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *