Selecteer Pagina

Boy Lever – Alles kan een mens gelukkig maken

Boy Lever – Alles kan een mens gelukkig maken
Advertentie

Boy Lever covert één van de grootste Nederlandstalige hits!
Het coveren van liedjes is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld.
Het idee om ‘Alles kan een mens gelukkig maken’ van René Froger in een nieuw jasje te steken kreeg Boy Lever na het beluisteren van een medley die hij hoorde.
Vanuit het circuit had Boy gehoord dat de mannen van Sonic Solutions vakkundig nieuwe orkestbanden produceerden. Hij nam contact met hen op met als resultaat een 2.0 versie van deze grote hit uit 1988.
De track stond destijds 12 weken op nummer 1 stond in de Nederlandse Top 40.
De tekst is hetzelfde gebleven, alleen het arrangement is op een leuke manier veranderd. Het geluid van de accordeon en de gitaar maken het lied eigentijds’, meent Boy .
‘Bij een oud collega thuis namen we de clip op. Niemand wist dat we dit lied gingen opnemen.
Clipproducent Karl Kaspers van Kaska Producties liet vlak voor de opname doorschemeren dat vrijwel iedereen vanaf het eerste moment de tekst nog steeds mee kon zingen.
Ondanks dat het nummer al 31 jaar oud is, is dat mogelijk een voorbode voor succes.
De zanger uit Zaltbommel die twee jaar gelden besloot om het zingen serieus aan te pakken heeft al op een aantal grote evenementen gezongen.
Met name het Levenslied festival in Den Bosch waar hij twee keer heeft mogen optreden, het Spiegeltentfestival in Vuren en het zomerfestival in Leerdam hebben Boy naamsbekendheid opgeleverd.
Trots is Boy ook over de samenwerking met platenlabel Rood-Hit-Blauw. ‘In de wandelgangen wordt de naam van Ronald Visch vaak genoemd.
‘Ik was al enige tijd aan het rond kijken bij welk platenlabel ik m’n nieuwe plaat uit zou willen brengen.
Ik heb alle vertrouwen in mijn keuze, en kreeg voor een definitief besluit al veel bruikbare tips en heb nu ook regelmatig contact over de te volgen route .
Laten we hopen dat deze uit de hand gelopen hobby mij op nog meer leuke plekken brengt. Gelukkig krijg ik ook alle steun en begrip van mijn vrouw’, glundert Boy.
Dank aan Score Promotions