Selecteer Pagina

Pascal Pasch – “Ik ga door het leven”

Pascal Pasch  – “Ik ga door het leven”
Advertentie

Pascal Pasch uit Dieren komt met nieuwe single “Ik ga door het leven”
Pascal Pasch 36 jaar, getrouwd, trotse vader van 2 kinderen, is geboren en opgegroeid in een volksbuurt in Arnhem, en is later verhuist naar Dieren.
Zijn vader had vroeger een succes volle piratenzender “De Ramona’s” dus Nederlandstalige muziek is met de paplepel ingegoten.
Pascal geniet ervan om te zingen en dit is ook zeker een uitlaatklep.
Hij is in het begin eerst erg zoekend geweest in wat voor stijl hij wilde zingen en heeft dit nu gevonden in het nummer “Ik ga door het leven”
Het nummer is tot stand gekomen in de studio Sonic Solition van Joris van Dijk.
Deze is verantwoordelijk voor de tekst en muziek en het geheel wordt uitgebracht onder het label ANRO Productions van Roy Otters.
Ik heb beschreven wat ik graag wilde in een nummer en toen de demo binnen kwam was ik meteen verkocht.
Het is een lekker vrolijk nummer wat heerlijk is om te zingen en wat bij jong en oud zal aanslaan en ook makkelijk is mee te zingen aldus Pascal Pasch.
Zijn vrouw steunt hem in alles wat hij doet en staat altijd achter hem en zeker in deze muziekwereld waar hij al geruime tijd in doorbrengt.
Want Pascal is een artiest die al een aantal eigen singles op zijn naam heeft staan,
“Wat mij is overkomen” “Om arm me verwarm me” en “Niets op deze wereld” en dan nu met het nummer “Ik ga door het leven” O.a. deze nummers treed deze zanger veel op in het land,
natuurlijk hoopt hij dat dit nummer nog meer bekendheid zal opleveren, want hij leeft helemaal voor het artiest zijn

Bron: All 4You Promotie