Selecteer Pagina

Patrick Valentijn – Chiquita Valentina

Patrick Valentijn – Chiquita Valentina
Advertentie

Patrick Valentijn geeft ‘Chiquita Valentina een Mexicaans tintje 

Bij het uitspreken van de titel ‘Chiquita Valentina’ krijg je het gevoel van bewegende heupen, vrolijke klanken en een mooie dame die de mannen helemaal gek maakt.
Dat zijn inderdaad een aantal ingrediënten die verwerkt zijn in de nieuwe swingende single van Patrick Valentijn. |
Net zoals op z’n vorige ‘Zo gaat het in het leven’ pronkt wederom de naam Manfred Recordings op het zilveren schijfje. Inmiddels heeft Patrick z’n eigen identiteit ontwikkelt die de komende jaren wordt voortgezet.

Het resultaat is een uptempo nummer in de Mexicaanse stijl. ‘Samen met Manfred heb ik er iets moois van weten te maken. We zijn allebei perfectionisten en hebben goed naar elkaar geluisterd.
Met trots kan ik zeggen dat deze samenwerking super werkt. Ondertussen kunnen we ook al spreken over een goede vriendschap tussen ons.
Ik ben blij dat ik twee jaar geleden besloot om met deze topper in zee te gaan. Ik ben ervan overtuigt dat mijn naamsbekendheid dankzij de samenwerking met Manfred groeiende is.
Als ik kijk waar ik 3 jaar geleden stond en nu, dan is dat een behoorlijk verschil. Mijn optredens vinden tegenwoordig in geheel Nederland plaats. Gelukkig krijg ik de volledige steun van mijn vrouw Natasja.
Zij behartigt een groot aantal zaken en daar ben ik heel erg blij mee’, glundert Valentijn.

De zanger uit Venlo vierde op 14 februari z’n 36e verjaardag. Veel mensen denken Patrick Valentijn zijn artiestennaam is. ‘Valentijn is m’n echte achternaam.
Af en toe moet ik m’n paspoort laten zien om het te bewijzen en dan nog krijg ik wel eens te horen dat ik het document vervalst heb. Daar ben ik ondertussen wel aan gewend’, onthult Patrick.
Clipproducent Karl Kaspers maakt ook al enige tijd deel uit van het team van Patrick. De beelden van ‘Chiquita Valentina’ zijn op een aantal locaties opgenomen in de regio Eindhoven.
De alom bekende graffiti muren van de Berenkuil geven kleur aan de clip. Ook werd er gefilmd in Club Rouge. De verhaallijn wordt uitgebeeld door z’n dochter Lanisha en zanger Ray Benjamin.

De single ”Chiquita Valentina’ is  vanaf heden verkrijgbaar en legaal te downloaden via de bekende platforms.
Dank aan Score Promotions