Selecteer Pagina

Rinus Okken – Dans Dinanda

Rinus Okken – Dans Dinanda
Advertentie

Na zijn zangcarrière 17 jaar lang in de ijskast bewaard te hebben, is Rinus Okken eindelijk terug met een nieuw nummer. De Drentse zanger heeft al menig liedje op zijn naam staan, waaronder enkele hits als ‘Voor de liefde een 10’ en ‘Jan Vrolijk’. Jarenlang stond het op de planning om met een nieuw nummer te komen, echter heeft dit langer geduurd dan verwacht. Desalniettemin was het het wachten waard. Zoals vanouds is Dick van Altena weer voor Rinus in de pen geklommen en daar kwam weer een pareltje uit, dicht bij zichzelf gebleven, ‘een luisterliedje’ zoals hij zelf zegt. En hoe bijzonder dat zijn dochter Michelle (Michelle Valentina) het koor in heeft gezongen.

De nieuwe single ‘Dans Dinanda’ heeft een vrolijke melodie en verteld een prachtig verhaal, waar iedereen zijn of haar eigen beeld bij zal hebben.’Dans Dinanda’ is uitgebracht op vinyl met op de B-kant de eerder uitgebrachte ‘Hé Trucker’.
Uiteraard moet de zanger ook met zijn tijd mee en is het nummer ook te beluisteren via YouTube en binnenkort op Spotify.