Selecteer Pagina

Patrick van Ons – Zingen

Patrick van Ons – Zingen
Advertentie

De uit Assendelft afkomstige zanger Patrick van Ons komt met een nieuwe single uit met de titel “Zingen”.

Niet voor niets is de lijfspreuk van Patrick “Het is nu de tijd om mijn passie en liefde voor de muziek de vrije ruimte te geven”. Na zijn eerste single die het niet onverdienstelijk heeft gedaan wilde Patrick weer een stapje verder. Hij ging op gesprek bij Manfred Jongenelis en merkte als snel dat hij click had en het eindresultaat mag er zijn. Een geweldige, positieve single waarbij je als je het hoort een prettig gevoel krijgt.

Tijdens het opname proces bij Manfred ging Patrick kijken bij verschillende labels naar de mogelijkheden om de single uit te brengen. Patrick raakte in gesprek met een producer van Double You Music tijdens een single release van een collega, hierop volgende een uitnodiging bij het label. De rest is geschiedenis de single komt uit op Double You Music en is op alle bekende kanalen te zien en te horen.

De bijpassende clip is gemaakt door de teams van TCA en Future Films. Eenieder die met Patrick werkt of hem heeft ontmoet zegt “Een betrokken man met liefde voor het vak”.

Met dank aan: Nel van Olm