Selecteer Pagina

Paul & Carla – Kom dan maar bij mij

Paul & Carla – Kom dan maar bij mij
Advertentie

Singer/songwriters Paul&Carla, die samen met hun dochter internationaal bekendheid kregen onder de naam ‘La Familia’, brengen dit najaar een schitterende Nederlandstalige singel uit, die nu al in de wandelgangen wordt gezien als het welkome antwoord op het liedje “Mag ik dan bij jou”.

De ingewikkelde tijd waarin we leven, en de vele mensen die zich ook in ons land niet gehoord of gezien voelen omdat ze anders zijn of anders denken, inspireerde songwriter Carla van der Veldt tot het schrijven van deze song.

Carla: “Het gaat me erg aan het hart dat er momenteel zoveel verdeeldheid is. Zelfs familieleden en vrienden kunnen elkaar veelal niet meer vinden. Laten we ons hart toch naar elkaar blijven openzetten, ongeacht hoe iemand ergens over denkt… het leven kan zo kort zijn.”

Paul: “Met ons liedje en met onze goedgesprek-concerten, die vanaf januari dit jaar weer maandelijks van start gaan onder de titel  “Het Uur van Het Hart”, willen we ons steentje bijdragen aan een menselijke maatschappij. Een samenleving waarin we juist de kracht van de verschillen met elkaar willen ervaren en het hart weer de regie in handen heeft.

Aan de productie van “Kom dan maar bij mij” werkten Top Musici mee als Drummer Martijn Vink, Aram Kersbergen (Contrabas) en Gitarist Martijn van Agt. De song werd opgenomen, gemixt en gemasterd in de Power Sound Studio te Amsterdam door Paul Pouwer.

Het lied werd geschreven, gecomponeerd, gearrangeerd en geproduceerd door Paul&Carla zelf en uitgeven onder het label To Be Music. Producent: To Be Music Productions.

Met dank aan: ScorePromotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *