Selecteer pagina

Perry Zuidam – Lange zwoele nachten

Perry Zuidam – Lange zwoele nachten
Advertentie

Vernieuwend, Verrassend maar toch de herkenbare sound van Perry Zuidam, zo kunnen wij het beste de nieuwe single “Lange zwoele nachten” omschrijven.

Perry is in de afgelopen weken de studio ingedoken om samen met Laurens van Wessel een Zomerse single op te nemen.
Vrolijke Salsa-achtige klanken gevormd door Gitaar en Trompet afgewisseld met een Gipsy kwinkslag door Violen zorgen voor een goed in het gehoor liggende melodie die snel in je hoofd blijft zitten.

Tijdens een vakantie in Mexico hoorde Perry het originele liedje en werd enthousiast en ging opzoek naar de oorsprong van dit liedje.
Deze bleek in Ecuador te liggen en dit lied bleek in 12 landen, in de jaren 70,  een enorme hit geweest te zijn. Echter was het lied nooit overgewaaid naar Europa.

Samen met Laurens van Wessel en Javi Escalera heeft Perry de koppen bij elkaar gestoken en hebben ze er een eigen hedendaagse versie van gemaakt.

Om het geheel nog iets aan te zetten heeft Perry contact gezocht met Jan Postulart (Bekend van zijn dansschool in Harderwijk en als TV Vak-jurylid van de seizoenen van Dancing with the stars RTL4) voor een zomers dansje bij deze single welke zal verschijnen op diverse social media zoals TikTok.

“Lange zwoele nachten” zal verschijnen op CD Single en op alle bekende streamingsites en natuurlijk is er ook een videoclip bij gemonteerd.

Wij hopen dat alle radiostations deze single zullen oppakken en draaien omdat wij denken dat deze niet mag ontbreken in de zomercollectie van 2022!!

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *