Selecteer Pagina

Grafted Culture – Change of Winds

Grafted Culture – Change of Winds
Advertentie

Grafted Culture is een Pop-Folk duo dat bestaat uit Gabriëlle en Michaëlle van Kleef. Twee Nederlandse zussen die, na hun eerste jaren in Nederland opgegroeid te zijn, verhuisden naar Papoea Nieuw Guinea en daar met straatkinderen gewerkt hebben. Al van jongs af aan was muziek een belangrijk onderdeel van hun leven. Zingen en dansen met de straatkinderen in Papoea Nieuw Guinea was een prima manier om een goede band te creeëren.

De verhuizing naar de Verenigde Staten bracht heel nieuwe invloeden met zich mee. Hun passie voor muziek kreeg een concretere vorm met het oprichten van de band Grafted Culture. Met invloeden uit Nederland, Papoea Nieuw Guinea, en de Verenigde staten, als ook van de vele landen waar ze geweest zijn, ontwikkeld Grafted culture eenbijzondere stijl. Hun passie voor zowel muziek als het helpen van mensen uiten ze in het centrum wat ze in hun huidige woonplaats opgericht hebben en waar gratis ze lessen geven in kunst en muziek aan kinderen om ze te helpen om hun eigen vaardigheden en talenten te ontwikkelen.

Na de succesvolle release van “Tin Roof” en “Ivory Stands” komt nu “Change of Winds” uit. Het lied laat de groei en ontwikkeling van Grafted Culture horen. Thema vande song: Het leven is complex  maar vormt toch ook een schitterend geheel. Ook in de muziek video komt dit naar voren, let zeker ook op de papieren vogels.

Het lied is opgenomen op twee heel verschillende lokaties, namelijk in Muscle Shoals en in Nashville. Gabriëlle en Michaëlle van Kleef van Grafted Culture tekenden voor zowel de tekst, de muziek als de productie van dit bijzondere nummer.

Met dank aan: MuziekPromotor