Selecteer Pagina

Peter Plotseling – Stekkie van de hennepplant

Peter Plotseling – Stekkie van de hennepplant
Advertentie

Feestartiest, zanger en producer Peter Plotseling staat bekend om zijn afkeer van tuinieren, maar sinds hij een ‘STEKKIE VAN DE HENNEPPLANT’ van zijn buurman kreeg, is dit drastisch veranderd. Peter heeft namelijk in korte tijd met veel toewijding en doorzettingsvermogen zijn balkon omgetoverd tot een bloeiende mini-hennepboerderij.

‘Ik had nooit gedacht dat ik zoveel plezier zou beleven aan tuinieren! Er is iets magisch aan het zien groeien van deze plantjes en het uiteindelijke resultaat’, aldus Peter.

Deze levensveranderende hobby gaf hem tevens inspiratie voor het uitbrengen van zijn nieuwste single ‘STEKKIE VAN DE HENNEPPLANT’. Na de hitjes ‘Ik heb zo zin’, ‘De Lederhose Polka’, ‘Verstappen en de Vries’, ‘Wij zijn de Kampioen’, ‘Verstappen Kampioen’ en ‘He Baba Riba’, neemt Peter je opnieuw mee op een muzikale reis. Deze grappige remake van de oude hit van Leen Jongewaard en Hetty Blok uit ’67 knalt uit je speakers en zal het heel goed gaan doen op de socials, in kroegen en de clubs.

Met dank aan: UltimateDisk