Selecteer Pagina

Pete d’ Moore ft. Sharnel Nivillac – Ik hou van jou/Mi Stimabo

Pete d’ Moore ft. Sharnel Nivillac – Ik hou van jou/Mi Stimabo
Advertentie

Pete d’ Moore komt op de verjaardag van zijn grote liefde met dit prachtig nummer “Ik hou van jou / Mi Stimabo” Na al de mooie liedjes die ik heb mogen maken was het tijd voor een mooi liedje voor mijn vrouw
die mij altijd heeft gesteund. De release datum is daarom ook op haar verjaardag.
“Ik hou van jou / Mi Stimabo” is een Nederlands / Antilliaans cover op het mooie nummer van Ed Sheeran “ Thinking out loud“. De vocals worden verzorgd door een up rising star uit de Antillen Sharnel Nivillac daarom ook de dubbele titel “Ik hou van jou/ mi Stimabo. 

Peter van der Meer bekend als Pete d Moore is geboren in Den Haag en zijn eerste stappen in de showbizz
was bij de Playback show van Hennie Huisman in 1983 als Michael Jackson. Natuurlijk heeft hij heel veel gedaan in de jaren die erna kwamen. Pete d Moore had in de jaren 90 in Duitsland een single uit “Music takes you higher” en in Nederland de singles “Brand New Day” “Disco inferno VS Rap” “It’s a Bootie Call  

Daarna kreeg Pete d’ Moore nog meer bekendheid met zijn lied “Een ziekte met een naam” wat in het teken stond van de ziekte Alzheimer, naast vele interviews bij diverse radiozenders door heel Nederland behaalde
hij zelfs het TV programma Koffietijd, waar hij dit lied mocht zingen. 

Maar zoals velen hem kennen kan Pete d’ Moore niet stilzitten en komt dan ook met een heel
speciaal nummer “Ik hou van jou / Mi Stimabo”. 

Het nummer “Ik hou van jou / Mi Stamabo” is dus speciaal voor zijn vrouw, waarmee hij verhuisde vanuit
Den Haag naar Mallorca om daar samen met haar een bedrijf in de horeca te beginnen. 

Met dank aan: Willem de Bie