Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

Pierre Biesterveld & Ivonne van Hattem – Ik Wil Voor jou Gaan

Pierre Biesterveld & Ivonne van Hattem – Ik Wil Voor jou Gaan
Advertentie

Na zijn succesvolle samenwerking met Denny De Klerk op zijn vorige single kiest Pierre opnieuw voor een duet als voorloper voor zijn album wat in het najaar gaat verschijnen.
Dit keer werkt hij samen met Ivonne van Hattem. Ivonne is een talentvolle zangeres die in de omgeving van Amsterdam al enige bekendheid geniet.

De nieuwe single “Ik wil voor jou gaan” werd geschreven door een Zweeds componistenduo Lars Diedricson & Lasse Holm. De Nederlandse tekstbewerking is van Ruby Van Urk en natuurlijk Pierre zelf!
De nieuwe single vertelt het verhaal over het opnieuw vertrouwen krijgen in de liefde en de kans om daar opnieuw voor te gaan.

De productie is in handen van Sonic Solutions die er een frisse vrolijke sprankelrijke single van weten te maken! Het backing koor met daarin Rob De Nijs,Suzanne Venneker,Natasja Den Toom & Pierre zelf zorgen met de warme harmonieën dat deze single naar nog grotere hoogtes wordt gebracht!
De videoclip werd in samenwerking met Ron Schmid van Visuals Media geschoten op de Zaanse Schans en het Rembrandtplein te Amsterdam.

De single wordt uitgebracht op het label Hit-It Music van Casper Janssen die tevens de promotie voor zijn rekening zal gaan nemen!
Met “Ik Wil Voor Jou Gaan” brengen Pierre & Ivonne een ode aan de liefde die hopelijk voor alle verliefde stelletjes maar ook voor iedereen die in de liefde gelooft een streling voor het oor zal zijn!

Met dank aan: Casper Janssen

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *