Selecteer Pagina

Ramon Beense – “Jij bent alles”

Ramon Beense – “Jij bent alles”
Advertentie

Ramon Beense lanceert nieuwe single
Zanger Ramon Beense, o.a. bekend van zijn deelname aan ‘Bloed, Zweet en Tranen’, lanceert zijn nieuwe single ‘Jij Bent Alles’.
De single verscheen op 4 september jl. . Ramon wil met ‘Jij Bent Alles’ zijn vrouw bedanken voor alle steun de afgelopen jaren.
Ze zijn 23 jaar getrouwd maar Ramon heeft nooit eerder voor zijn vrouw gezongen. Het nummer geeft precies aan hoeveel Ziona voor Ramon betekent.
Ramon heeft inmiddels landelijke bekendheid opgebouwd als kwaliteitszanger die vele optredens in het land verzorgt. Ramon treedt nu ook veel op in het buitenland.
Dit jaar staat Ramon nog op de bühne met artiesten zoals: René Froger, Ruth Jacott, Tino Martin, Wolter Kroes, Frans Duijts e.d.
SBS6 Shownieuws heeft vaak aandacht aan Ramon besteed en hij belandde in de top 10 van het tv programma: de ’25 meest emotionele tv momenten’ voor zijn optreden bij ‘Bloed, Zweet en Tranen.’
Ook was Ramon publieksfavoriet bij de finale van de Toppers. Bij een concert van Jeroen van der Boom kreeg Ramon een staande ovatie van het gehele publiek.
Ook Ajax vroeg Ramon te zingen in de ArenA bij een belangrijke voetbalwedstrijd in Amsterdam. Ramon is geboren in Amsterdam met een prachtige stem en een enorm zangtalent.
Inmiddels heeft deze zanger al vele Nederlandstalige singles en albums gemaakt waarvan een aantal hoog in de Nederlandse hitlijsten hebben gestaan.
De afgelopen periode bracht hij meerdere singles uit: ‘Dat is het leven’, ‘Jij en Ik’,  ‘Dans met mij door het leven,  ‘Ik was een heel klein beetje dronken’, ‘’t Is Wel Wennen’,
‘Het Einde Van Een Mooie Nacht’, ’Ik Dans De Salsa In Rio’, ‘Laten We Een Feestje Bouwen’ e.a. Tevens zijn er 2 albums uitgebracht: ‘Met Hart en Ziel’ en ‘Koning te Rijk’.
En nu dan het liefdeslied ‘Jij bent alles’.

Dank aan Score Promotions