Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

Ray Smith – ‘Liefde’

Ray Smith – ‘Liefde’
Advertentie

Ray Smith start 2020 met ‘Liefde’
Ray Smith nam begin 2019 een gokje om het roer muzikaal om te gooien. Na het uitbrengen van vier vrolijke singles kwam hij met het rustige nummer ‘Als je gaat’.
Volgens Ray heeft dat goed uitgepakt. De tekst had hijzelf geschreven en dat geldt ook voor de opvolger ‘Liefde’. Deze lag al geruime tijd op de plank, maar Ray had er nog geen melodielijn voor bedacht.
Een paar maanden geleden kreeg hij de ingeving om ‘Truly’ van Lionel Richie hiervoor te gebruiken.
Met dat idee ging Ray naar producer Laurens van Wessel. ‘Ik vertelde hem dat ik een nummer in m’n hoofd had zitten waar ik een liedje op wilde maken.
Laurens gaf aan dat hij het graag wilde proberen, maar dan moest ik hem de vrije hand geven om zo nodig dingen te wijzigen.
Hij weet dat ik van orkestachtige producties houd en dat heeft hij dan ook door middel van pauken en life drums weten te bewerkstelligen. Nadat ik de demo hoorde kreeg ik kippenvel.
Naast een ander intro heeft Laurens nog een aantal wijzigingen aangebracht. Ik ben er heel erg blij mee’, glundert Ray.

Inmiddels timmert Ray alweer een kleine vier jaar aan de weg om zijn muzikale carrière gestalte te geven. Al die tijd werkt de uit Amersfoort afkomstige zanger al met een vaste groep mensen om zich heen.
‘In mijn geval zijn dat Laurens van Wessel, Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw en clipproducent Jaap van Didden. Ik weet wat ik van hen kan en mag verwachten en dat is omgekeerd precies hetzelfde. Omdat ik nog meer teksten op de plank heb liggen, kan het zo maar zijn dat er binnen afzienbare tijd wederom een vervolg op ‘Liefde’ komt’, verklapt Smith.
Tot half februari 2020 is Ray wekelijks te zien in de RTL 4 muziekshow ‘All Together Now’. Voor het tweede opvolgende jaar mag hij zich jurylid noemen.
Dat levert hem leuke contacten op met artiesten en ook voor het netwerken is dat een prima ‘baantje’. Zijn plek op de jury-tribune is de tweede van links op de voorste rij.
De cd single ‘Liefde’ is vanaf heden verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en YouTube te zien.
Dank aan Ronald Visch

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *