Selecteer pagina

Robbie Kee – Al mijn dromen

Robbie Kee – Al mijn dromen
Advertentie

Robbie Kee raakt met ‘Al mijn dromen’ de gevoelige snaar
Buiten zijn solocarrière om vormt Robbie Kee samen met Hans Carras het duo Super Hollands. In die hoedanigheid zijn een aantal singles uitgebracht, die succesvol werden ontvangen.
Zij weten van elk optreden een feest te maken. Regelmatig worden de mannen geboekt voor een avondvullend programma, waaraan collega zanger Matthias Woerdman vaak als derde artiest wordt toegevoegd.
Het is voor de mannen een uit de klauwen gelopen hobby, welke inmiddels serieuze vormen begint te krijgen.
Robbie Kee heeft in het verleden enkele solosingles uitgebracht, maar hieraan is door hem niet veel ruchtbaarheid gegeven.
Het was Matthias Woerdman die Robbie in contact bracht met producer Marco Luesink en platenlabel Rood-Hit-Blauw.
‘Toen ik aangaf dat ik mijn solocarrière op een professionele wijze nieuw leven wilde inblazen, noemde Matthias mij de namen Ronald Visch en Marco Luesink.
De gesprekken die ik met hen voerde waren hartstikke goed. Inmiddels is er een route uitgestippeld voor de komende tijd en is m’n eerste single ‘Al mijn dromen’ een feit.
Het resultaat is een autobiografische ballad, waar mijn vrouw gedeeltelijk de tekst voor heeft geschreven. ‘Ik durf te bekennen dat er een kern van waarheid in het liedje zit.
Na een vervelende periode is Marjolein in mijn leven gekomen, die de zon weer heeft laten schijnen. Al mijn dromen zijn door deze geweldige vrouw uitgekomen’, glundert de zanger uit Apeldoorn.
In ieder geval blijft het niet bij deze single. ‘We hebben afgesproken dat we in ieder geval drie nummers op gaan nemen én uitbrengen.
Daarna gaan we kijken wat het mij heeft gebracht en wellicht nog kan gaan brengen. Dat is de insteek van deze samenwerking. Vooralsnog staan onze neuzen allemaal dezelfde kant op’, aldus Robbie.
De clip is opgenomen door Jaap van Didden. Volgens Robbie is het geen huis-, tuin- en keukenclip geworden. Onder andere een uitgebreide fotosessie maakt de beelden spraakmakend.
De cd single ‘Al mijn dromen’ is vanaf heden verkrijgbaar op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en YouTube te zien.

Dank aan Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *