Selecteer pagina

Bart Heemskerk – Vertrouw me

Bart Heemskerk – Vertrouw me
Advertentie

Bart Heemskerk is al een aardig tijdje als zanger bezig en heeft als zanger van coverbandjes de meeste genres wel gezongen van Grunge tot Soul,Blues, en op vele podia gestaan.
Sinds acht jaar zingt hij het levenslied met covers van de meest bekende nummers van Hazes tot Tino Martin.
Bart zijn droom was om ooit eigen werk aan het publiek te laten horen en niet alleen covers!
Door eerdere opnames met Bernard Schomaker van de Recordingshack gemaakt te hebben en de juiste klik er tussen beide was, kwam er naar nummers opgenomen te hebben van o.a.
Trots op jou (Wesley Bronkhorst) en Geef mij jou liefde(Tino Martin) een vraag van Bernard dat hij Bart wilde helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden.
Hij benaderde vrienden auteurs voor e.v.t. potentiële nummers voor opname!
Zo kwamen zij in contact met Rutger Kanis die het nummer “Vertrouw me” had liggen die ook samen met Tony Neef (Miss Saigon) en Femke Hengeveld was geschreven.
Bart was direct onder de indruk en besloot dat dit was het nummer die hij als zijn eerste nummer uit wilde brengen.
Het nummer had een mooie en diepgaande tekst en het was een zeer mooi arrangement.
Wat Bart het mooiste vind is als hij mensen kan raken met zijn muziek en voelde dat dit het nummer was dat daar geschikt voor zou kunnen zijn!

Zo werd naar de juiste muzikanten gezocht!
Het nummer werd “Vertrouw me” opgenomen bij studio Soul for Music Amersfoort  (Jasper Verburgh) en in studio de Recordingshack Zeist (Bernard Schomaker)
De Videoclip van “Vertrouw me” is opgenomen door Quickworks uit Rijnsburg op het strand van Katwijk bij strandtent Paal 14 en in de duinen van Katwijk.
Bart is erg benieuwd hoe er gereageerd gaat worden op het nummer” Vertrouw me” en er liggen weer nieuwe nummers klaar voor een volgende stap
want er liggen veel mooie dingen in het verschiet voor 2020 en Bart wil het hier zeker niet bij laten.
Ook zullen er wat meer uptempo nummers volgen met de hoogstaande eisen die Bart voor zijn eigen nummers probeert vast te houden!

Dank aan Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *