Selecteer Pagina

Robert Pater – ‘Een Roos Geef Ik Aan Jou’

Robert Pater – ‘Een Roos Geef Ik Aan Jou’
Advertentie

Robert Pater vervolgt succeskoers met “Elke roos geef ik aan jou”
Met liedjes als ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’, ‘Eenzaam En Alleen’, ‘Ik Kan Jou Niet Vertrouwen’ en ‘Geluk’ scoorde Robert Pater hit na hit en ook zijn laatste album ‘Geluk’ werd uiterst positief ontvangen.
Het resulteerde tot een BumaNL nominatie, een bomvolle agenda met optredens en inmiddels kan niemand meer om Robert Pater heen.
Ondertussen vervolgt Robert Pater ongestoord zijn succeskoers en presenteert nu zijn gloednieuwe single ‘Een Roos Geef Ik Aan Jou’ waarmee hij vasthoudt aan het beproefde concept.
Hiermee zal Robert Pater zijn fanbase weer een enorm plezier doen, alsmede de DJ’s in het land die zijn hits veelvuldig draaien.
Onder het mom van ‘never change a winning team’ werd ook ‘Een Roos Geef Ik Aan Jou’ geproduceerd door Robert’s vaste producer Harald Queens, die verantwoordelijk was voor alle recente Robert Pater successen. Het ziet er dus naar uit dat de Robert Pater trein voorlopig nog flink door zal razen.

Dank aan Casper Janssen